Säljare till Original Tryckeri

Original Tryckeri är inne i en expansiv fas och behöver nu förstärka verksamheten med en engagerad och relationsinriktad säljare som vill bidra och följa med på vår resa framåt.

 

Ditt nya arbete

I rollen som säljare hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för våra befintliga och framtida kunder. Största delen av arbetet består av att utveckla och säkerställa goda affärsrelationer med befintliga kunder. Du förväntas dessutom bearbeta marknaden, hitta nya kunder och bredda både ditt och vårt yrkesnätverk i regionen. I arbetsuppgifterna ingår för tjänsten både förberedande och uppföljande aktiviteter, som att boka kundbesök, lämna offerter, förhandla, teckna avtal och följa upp offerter och genomförda affärer.

 

Dina kvalifikationer

Du har några års erfarenhet av försäljning där ett strukturerat och affärsinriktat arbetssätt varit grunden för att nå uppsatta mål. Har du dessutom ett brett kontaktnät och erfarenhet från branschen – ser vi det som meriterande. Arbetet kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Som person är du engagerad och positiv och tycker om att lära dig nya saker. Du är dessutom både kommunikativ och förtroendeingivande samt har förmågan att skapa och bibehålla långsiktiga relationer, både inom och utanför företaget. Vi förutsätter att du är lyhörd och trivs med att arbeta nära kunden för att förstå dess behov.

 

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober till lennie@originaltryck.se. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta vd Lennie Nylén, 090-205 79 42.

 

Om Original Tryckeri

Original härstammar från Umeås äldsta tryckeri som grundades 1908, samt från Nya tryckeriet i Lycksele. Idag är Original ett fullservicetryckeri i Norrland med all produktion i egen regi. Vi är lösningsorienterade och nytänkande med hög lokal närvaro och stort personligt engagemang. Vi finns representerade i Umeå och Lycksele och är idag 12 medarbetare som gärna samarbetar och på bästa sätt nyttjar vår kompetens, kapacitet och maskinpark utefter behov. På Original är vi även engagerade i vår omgivning och gör allt vi kan för att minska vår miljöpåverkan. Vårt miljö- och kvalitetsarbete genomsyrar därför alla de investeringar vi gör.