Tryckerimedarbetare sökes

 

Original Tryckeri fortsätter att växa och vi behöver nu utöka arbetslaget med en person till en varierande roll inom digitaltryck och efterbehandling. Vi erbjuder en arbetsplats med ett glatt och väl sammansvetsat arbetslag i en ständigt växande maskinpark.

 

Ditt nya arbete

Hos oss får du en bred och omväxlande roll som innefattar efterbehandling av trycksaker samt digitaltryck. Arbetet med efterbehandling kan bland annat innefatta klamring, skärning, limning, falsning och stansning. Du kommer i våra digitalpressar producera alla typer av jobb, så som visitkort, affischer, broschyrer och foldrar.

Dina kvalifikationer

Då rollen innefattar ett varierande arbete i en maskinpark som ständigt växer önskar vi att du är maskinellt/tekniskt bevandrad. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har vana av att arbeta självständigt och att ta egna initiativ, samt att du är samarbetsinriktad, har en god organisationsförmåga och gillar fysiskt arbete. Kunskaper inom prepress, tryckeribranschen och Adobes programvaror är meriterande.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på en trygg arbetsplats med en spännande och expansiv framtid. Vi är ett glatt arbetslag som arbetar tätt tillsammans och mot gemensamma mål. Vi finns i dagsläget på två orter, Umeå och Lycksele. I Umeå är vi 12 medarbetare och i Lycksele 3 medarbetare.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan snarast. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta Sofia på 090-205 79 44 eller sofia@originaltryck.se.

 

Om Original Tryckeri

Original härstammar från Umeås äldsta tryckeri som grundades 1908, samt från Nya tryckeriet i Lycksele. Idag är Original ett fullservicetryckeri i Norrland med all produktion i egen regi. Vi är lösningsorienterade och nytänkande med hög lokal närvaro och stort personligt engagemang. Vi finns representerade i Umeå och Lycksele och är idag 12 medarbetare som gärna samarbetar och på bästa sätt nyttjar vår kompetens, kapacitet och maskinpark utefter behov. På Original är vi även engagerade i vår omgivning och gör allt vi kan för att minska vår miljöpåverkan. Vårt miljö- och kvalitetsarbete genomsyrar därför alla de investeringar vi gör. Läs mer om oss och vårt erbjudande via www.originaltryck.se.

 

0 år