Grafisk producent sökes

 

Original Tryckeri är inne i en expansiv fas och behöver nu förstärka verksamheten i Lycksele med en kundorienterad person med kompetenser inom formgivning och produktion.


Ditt nya arbete
Hos oss får du en bred och omväxlande roll som innefattar kundkontakt, formgivning, annonslayout samt produktion av trycksaker och ritningar. Arbetsgången är ofta sådan att lyssna av kundens behov, räkna på olika affärsupplägg och för kund presentera genomtänkta förslag. Efter att kunden sedan godkänt, se till att få allt producerat och levererat med hjälp av dina kollegor i både Umeå och Lycksele. Du utgår från vårt tryckeri i Lycksele där du kommer att ha två medarbetare.

Dina kvalifikationer
Du har ett par års erfarenhet av grafisk produktion där du lärt dig behärska Adobe InDesign, Illustrator och Acrobat. Har du dessutom erfarenhet av programmering och webbkodning ser vi det som meriterande. För att trivas och lyckas i denna roll är det dessutom viktigt att du har vana av att arbeta självständigt och att ta egna initiativ med gott resultat. Du är en kreativ och samarbetsinriktad person med god förmåga att kommunicera och skapa långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Du är tekniskt bevandrad och har förmågan att på ett lyhört och kundorienterat sätt lyssna av och sätta dig in i våra kunders behov. Vi förutsätter att du har förmågan att självständigt ta ansvar för, genomföra och slutföra dina arbetsuppgifter.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan snarast till
sofia@originaltryck.se

Du får gärna inkludera referensobjekt från dina tidigare
arbeten. Har du frågor gällande tjänsten går det bra att
kontakta Sofia Ytell, 090-205 79 44.


Om Original Tryckeri
Original härstammar från Umeås äldsta tryckeri som grundades 1908, samt från Nya Tryckeriet i Lycksele. Idag är Original ett fullservicetryckeri i Norrland med all produktion i egen regi. Vi är lösningsorienterade och nytänkande med hög lokal närvaro och stort personligt engagemang. Vi finns representerade i Umeå och Lycksele och är idag 15 medarbetare som gärna samarbetar och på bästa sätt nyttjar vår kompetens, kapacitet och maskinpark utefter behov. På Original är vi även engagerade i vår omgivning och gör allt vi kan för att minska vår miljöpåverkan. Vårt miljö- och kvalitetsarbete genomsyrar därför alla de investeringar vi gör.

0 år