Välkommen med din spontanansökan!

 

Vi är ett tryckeri som ständigt växer och utvecklar våra tjänster. Därför är vi alltid öppna för spontana ansökningar, även om vi just nu inte har behovet av att tillsätta en specifik tjänst. Läs lite mer om oss nedan!


Vår arbetsplats
Original Tryckeri finns idag i Umeå och Lycksele. Tillsammans har vi en stor maskinpark och kan producera det mesta. På vår storformatsavdelning producerar vi skyltar i olika skivmaterial, affischer, tapeter, etiketter, ritningar och annat. För övriga tryck så som broschyrer, böcker, foldrar och visitkort har vi en digitalpress för mindre upplagor samt en offsetpress för större upplagor. Konstfoto och inramning är ytterligare en del av vår verksamhet. Där har vi många fina samarbeten med konstnärer, gallerier, museum och privatpersoner. Vi är med andra ord mycket breda i vårt utbud och kan därmed också erbjuda en varierad och rolig arbetsplats. Ett jobb hos oss passar dig som tycker om att jobba med andra, är initiativrik och tycker om att lära.

Meriterande kunskaper
• Grafisk design & layout
• Produktion i tryckpressar av olika slag, både offset, småformat i digitalpressar samt storformat
• Montering av skyltar och dekor
• Efterbehandling av trycksaker, så som bokbindning, falsning & klamring

Din ansökan
Välkommen med din ansökan via mejl eller forumläret nedan
sofia@originaltryck.se

Du får gärna inkludera referensobjekt från dina tidigare
arbeten.

 

Om Original Tryckeri
Original härstammar från Umeås äldsta tryckeri som grundades 1908, samt från Nya Tryckeriet i Lycksele. Idag är Original ett fullservicetryckeri i Norrland med all produktion i egen regi. Vi är lösningsorienterade och nytänkande med hög lokal närvaro och stort personligt engagemang. Vi finns representerade i Umeå och Lycksele och är idag 15 medarbetare som gärna samarbetar och på bästa sätt nyttjar vår kompetens, kapacitet och maskinpark utefter behov. På Original är vi även engagerade i vår omgivning och gör allt vi kan för att minska vår miljöpåverkan. Vårt miljö- och kvalitetsarbete genomsyrar därför alla de investeringar vi gör.

0 år