Figurskärning av storformatstryck

prägling av trycksaker

 

Figurskärning och fräsning av trycksaker

Ibland är det kul om trycksaken har ett helt unikt och anpassat uteseende och form. Här blir vårt skär- och fräsbord från Esko Kongsberg väldigt användbart.
Maskinen går att ladda med ett antal olika verktyg för olika ändamål och olika material. Här kan vi toppskära självhäftande vinyl för att göra dekaler utan att skära sönder bakpappen under. Vi kan skära ut affischer, rollups osv på ett automatiserat och exakt vis, det är ovanligt att vi skär med kniv och linjal, det blir mer exakt med en CNC-styrd maskin för ändamålet.

Förutom den vanliga rektangulära produkten kan skärbordet göra en mängd andra saker. Med bordet kan vi fräsa genom plexiglas i vilka former som helst, vi kan såga genom 16mm wellpapp för att bygga mässmontrar eller andra kosntruktioner i well, vi kan biga för att göra förpackningar osv. IKEA använder t.ex. samma typ av maskin för att göra emballage till sina möbler, vi använder den för att kunna skära och fräsa exakt som våra kunder vill ha det.

Vi använder också maskinen för att göra skyltar. Förbi är den tiden då skyltar var ett rent handarbete utan precision. Här snackar vi hög precision.

 

Se en liten film om hur det går till

 

Kontakta oss för prisförslag och rådgivning:

Telefon: 090 - 77 02 94