Tryckta mappar för utbildningsmaterial,
byggprojekt eller kontor

mappar Umeå

Letar du efter en proffsig och enkel metod för att samla och presentera ditt sälj- eller utbildningsmaterial? Då är tryckta mappar det perfekta valet. Vi erbjuder olika typer av mappar såsom dokumentmappar, offertmappar och plastmappar för att passa dina specifika behov. Våra standardmappar är anpassade för A4 med flikar och slits för visitkort, men vi kan skräddarsy mappar i alla former och storlekar för att passa just dina önskemål.

Vill du att dina mappar sticker ut lite extra? Vi kan ge dem en exklusiv efterbehandling såsom prägling, laminering eller effektlack. Prägling ger möjlighet att skapa positiva eller negativa element i papperet, som till exempel en logotyp. Laminering innebär att en tunn plastfilm appliceras över hela arket för att skydda och ge önskad effekt, och med effektlack kan utvalda element på arket sticka ut på ett glansfullt och elegant sätt.

Vi trycker våra mappar på 300g bestruken kartong eller 350g obestruket papper för att ge en stadig känsla. Kontakta oss gärna för rådgivning och prisförslag när du vill beställa mappar. Vår expertis inom tryck av mappar kan hjälpa dig att skapa ett professionellt utseende som kommer att imponera på dina kunder och medarbetare.

 

Kontakta oss för prisförslag och rådgivning:

Telefon: 090 - 77 02 94