Mappar för utbildningsmaterial, byggprojekt eller kontor

mappar Umeå

 

Tryckta mappar är ett enkelt och proffesionellt sätt att samla och presentera exempelvis sälj- eller utbildningsmaterial. Det finns många olika typer av mappar, allt för att passa just dina behov som exempelvis dokumentmappar, offertmappar och plastmappar. Våra standardmappar är anpassad för A4 med flikar och slits för visitkort, men vi kan ta fram mappar i alla former och storlekar, helt efter ert behov. Varför inte få dem att sticka ut lite extra med en exklusiv efterbehandling såsom prägling, laminering eller effektlack.

 

Vi trycker vanligtvis våra mappar på 300g bestruken kartong eller 350g obestruket papper för en stadig känsla. Om du har frågor eller vill beställa mappar så är det enklast att kontakta oss för att få rådgivning och prisförslag.

Prägling: Med prägling kan man skapa antingen positiva (upphöjda) eller negativa (nedtryckta) element i papperet, ex en logotyp. 

Laminering: En tunn plastfilm, oftast blank eller matt appliceras över hela arket efter tryck för skydd och för att ge önskad effekt

Effektlack: En lack, oftast blank, applliceras på utvalda delar på arket efter tryck för att få utvalda element att sticka ut på trycksaken

 

Kontakta oss för prisförslag och rådgivning:

Telefon: 090 - 77 02 94