Ändra dina inställningar för kopieringsbyrå i iBinder/Pärmen

Sedan den 26:e september 2019 företräder vi inte längre franchisekedjan Arkitektkopia. I praktiken innebär det att vi bytt kontaktvägar. Vi har samma telefonnummer som tidigare men ny mailadress. Vi erbjuder dock exakt samma priser.

 

Viktigt är att om du i iBinder/Pärmen väljer Arkitektkopia Umeå eller Arkitektkopia Sundsvall så går inte längre uppdraget till oss utan till någon annan ort inom kedjan. Det innebär att du inte kommer att kunna få samma snabba leverans som tidigare. Många avtal är dessutom lokala varpå det inte är säkert att du får samma priser som tidigare. Följ nedan guide för att ställa in oss som förvald kopieringsbyrå.

Steg 1

Efter att du loggat in i iBinder gå till startsidan. Klicka på den pärmen som är din personliga pärm. Den innehåller alla uppgifter om dig som användare och beställare.

Steg 2

Klicka på fliken tjänster

Steg 3

Under rubriken "Välj den kopieringsbyrå du normalt använder" står det antingen att du inte valt någon eller så står det vårt gamla namn. Står det Arkitektkopia Umeå eller Sundsvall där kommer uppdrag inte produceras lokalt nära dig. Klicka på markerad rad. 

Steg 4

Välj den ort där du normalt vill få dina ritningar distribuerade.

Umeå

För Umeå väljer du "Original tryckeri Umeå"

Sundsvall

För Sundsvall väljer du "Original tryckeri Sundsvall"

Grattis! Du har nu valt snabbaste vägen att få dina ritningar kopierade direkt från projektet i iBinder och samtidigt hjälpt till att säkra en lokal produktion.
Har du dina ritningar sparade lokalt på din dator och bara vill skicka in dem? Gå då direkt till vår egen beställningstjänst under menyn OFFERT/BESTÄLL

 

Kontakta oss för prisförslag och rådgivning:

Telefon: 090 - 77 02 94