Digitaltryck

Optimal tryckmetod för mindre upplagor av till exempel visitkort, broschyrer, foldrar, avhandlingar och flyers!

Våra digitalpressar är optimala för att producera allt från visitkort och broschyrer till A3-affischer. Utan någon kvalitetsförslut är detta den snabbaste och mest ekonomiska tryckmetoden för mindre upplagor. Är du ute efter större volymer av till exempel broschyrer kan du läsa mer om vår offset-press här. Du är givetvis välkommen att kontakta oss om du är osäker på vilken tryckmetod som passar din produkt.

Jämn kvalitet

Vår digitala tryckpressar mäter varje enskilt ark efter ojämnheter i kvalitet och justerar direkt automatiskt. Det här är en unik egenskap som innebär att varje exemplar håller samma kvalitet och är så lika varandra som möjligt.

Snabb produktion

Digitalt tryck kommer färdigsorterat ur maskinen och är redo för efterbehandling omgående. Det är här expressbeställningar går att lösa. Vi arbetar ständigt för att hålla så kort produktionstid som möjligt för att hela tiden vara tillgängliga att sätta igång med ditt uppdrag inom en arbetsdag. I annat fall är normal produktionstid 2-5 arbetsdagar beroende på orderstock och vilken typ av efterbehandling som krävs för just din produkt.

Vi har flera backup-maskiner, såväl för färg som svartvita volymtryck. Tillsammans med vår offset-press gör detta vår totala kapacitet riktigt stor.

Variabeldata

Med digitaltryck kan du enkelt och smidigt anpassa varje enskilt exemplar av en trycksak. Ofta handlar det om adressering, där till exempel varje kort har en unik adress. Samma metod går också att använda för att byta ut bilder och innehåll i en trycksak. Vad som trycks baseras då på givna kriterier från till exempel ett Excel-dokument. I en effektiv kampanj kan man personifiera varje utskick och anpassa erbjudandet till mottagaren.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur du anpassar dina trycksaker. Vill du ha guidning i hur du skapar en adressfil kan du ladda ner vår guide här. Exempelfil som du kan använda som bas kan du ladda ner här.