Enkelt & stilrent med mixade material

I slutet på förra sommaren monterade vi frostfolie i kombination med svart folie på Tonka Strandgatans fina uteservering. Lyxigt, enkelt och stilrent!

Nu börjar vi verkligen längta till sommaren och alla de härliga uteserveringar Umeå har att erbjuda! Men fram tills dess får vi nöja oss med att kolla tillbaka på lite utomhusmonteringar vi utfört i stället.

Tonka Strandgatan valde en riktigt stilren och snygg frostning till deras fantastiska uteservering som ligger precis bredvid älven. I slutet på sommaren 2021 monterade vi frostfolie på glaspartierna samt deras logga i svart folie ovanpå. Det blev riktigt snyggt tycker vi och det sammansvetsade verkligen serveringens stora yta. Enkelt men effektivt!

Folie finns i många olika utföranden, t.ex. helfärgad, frostad, transparent och med textur. Vi kan printa på folien samt skära i vilket mönster som helst. Vanligt är att det används till etiketter, skyltning, bildekor och som insynsskydd på fönster. Folie kan monteras på många olika ytor så som glas, fordon, golv och vägg. Vi har folie som är enkel att ta bort, bra när du till exempel har ett tillfälligt budskap, samt folie som sitter som berget! Oavsett vad du behöver har vi definitivt något som passar just ditt behov.

Kontakta oss gärna för att få veta mer! Kanske har du eller din arbetsplats planer på skyltning inför sommaren 2022?

Mer om skyltning, dekaler och andra produkter kan du läsa om här.