Färgglatt på Curiosum

Curiosum, Umeås Science Center vid Umeå Universitet, ville på ett enkelt och tydligt sätt märka upp de olika rummen för deras kemi- och teknik-labb. Med vinyl i olika färger, former och storlekar hittade vi en lösning som gjorde det mycket lättare för besökarna att hitta rätt!

Då de olika rummen hos Curiosum sedan tidigare särskiljts med olika färger på inredningen fortsatte vi på det spåret. I det här fallet har vi använt genomfärgad vinyl, vilket innebär att vi inte behöver trycka på materialet. I stället hjälper vi kunden att hitta en vinyl i den nyans som matchar bäst. Vi skapar sedan en skärbana som talar om för maskinen var och hur den ska skära. Vinyl finns i många olika utföranden och färger och kan enkelt väljas med hjälp av en färgkarta.

Kunden försedde oss med de former och utformningar de önskade, och vi hjälpte till med måttjustering, omvandling av filerna till tryckfärdiga filer samt montering. Slutresultatet blev fantastiskt snyggt och vi är så glada att få vara med på sådana här projekt! Vi älskar att se resultatet av vad som från början bara är en idé eller tanke.

Har ni behov av skyltning, kontrastmarkering eller annat inom storformat? Kontakta oss via order@originaltryck.se så hjälper vi er med er unika lösning.